Uw persoonlijk verhaal

Vertel eens…
Wat is u overkomen?
Welke gebeurtenis laat u niet los?
Wat is uw verhaal?
Met zorg en aandacht luister ik naar u.

In het eerste gesprek werken wij samen uit welke manier van begeleiding het beste bij u past Mijn manier van werken is open en persoonlijk. Bij rouw komt alles samen het hoofd, hart en lichaam. Dit vindt u terug in mijn werkwijze. De gesprekken vinden plaats in een omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.

Therapeutisch schrijven

Schrijven is een doeltreffende manier van behandeling. Al schrijvend komt u samen met mij tot inzichten waar u lang naar hebt gezocht Tijdens schrijftherapie kunt u in uw eigen tijd en tempo uw gevoelens en gedachten neerschrijven die wij samen nadien bespreken.

Therapeutisch wandelen

Tijdens wandelen worden beide hersenhelften gelijktijdig en in gelijke mate gestimuleerd. Door buiten in de natuur te zijn en te bewegen ontstaat er een betere uitwisseling tussen beide hersenhelften. Vastzittende patronen worden opgelost, die als gevolg van stress of traumatische ervaringen zijn ontstaan, zoals verlies bij het overlijden van een dierbare.

Wandelen brengt stilte in het hoofd en helpt u om situaties in rust te bekijken. Het lopen geeft letterlijk beweging in denken en doen.

Coaching in de natuur kan een krachtige meerwaarde bieden.