Laatste levensfase begeleiding

Wanneer je weet dat je binnen een gestelde tijd komt te overlijden, wordt tijd een kostbaar gegeven. Als laatste levensfase begeleider sta ik je bij. In deze fase is het van belang dat je al je wensen schriftelijk vastlegt of persoonlijk bespreekt met je familie, vrienden of omgeving. Dit geeft jouw rust, maar zeker ook je nabestaanden.

Als laatste levensfase begeleider en vanuit mijn werk als uitvaartbegeider begeleid in jou tijdens deze fase van je leven. Door een luisterend oor te bieden krijg ik inzicht in jouw laatste wensen om zo tot een mooi en liefdevol afscheid te komen.

Ik adviseer je bij het opstellen van jouw laatste levenswensen en het maken van waardevolle herinneringen. Door je eigen uitvaart vooraf te regelen en je persoonlijke wensen vast te leggen haal je de druk bij uw nabestaanden weg. Denk aan de vragen zoals, welke muziek wilt u laten klinken, de bloemen, de kaarten en dan te bedenken wie er allemaal afscheid van u komt nemen? Weet u al op welke locatie u wilt begraven worden of gecremeerd?

Daarnaast sta ik je bij het op orde maken van praktische zaken, zoals welke uitvaartverzekering heb je en wat houdt dit in. Het is verstandig om vooraf bepaalde zaken rondom uw overlijden en afscheid geregeld te hebben.

Door mijn ervaring als uitvaartbegeider kan ik je adviseren over het invulling geven aan een afscheid dat past.